Dieptereiniging

Wanneer er gewerkt wordt met levensmiddelen is een goede hygiëne heel erg belangrijk, enkel een dagelijkse reiniging is niet voldoende. Vuil hoopt zich, ook onzichtbaar, op in de kleinste naden in kieren van werkplekken.

Een periodieke dieptereiniging is een vereiste. Tijdens deze reiniging werken wij volgens de HACCP eisen. Wij werken volgens een gestructureerde, systematische werkmethode waardoor niets wordt overgeslagen en alle bacteriën en schimmels ook uit de moeilijkste hoekjes verwijderd worden.

Wij maken hierbij oa gebruik van een speciale stoommachine zodat wij het gebruik van speciale/sterke reinigingsproducten tot het minimum kunnen beperken.

Tevens hebben onze medewerkers een signalerende functie en wordt eventuele (bouwkundige-) gebreken en defecten gemeld in een rapport. Denk hierbij oa aan versleten kitnaden, defecte rubbers van koel- vriescellen of aanwijzingen op eventuele aanwezigheid van plaagdieren.