Glasbewassing

Glasbewassing

Uw pand is uw visitekaartje, en een correct uitgevoerde glasbewassing geeft een frisse, professionele uitstraling en verhoogt de productiviteit. Daarnaast verhoogt het de levensduur van uw glas en kozijnwerk.

Elk gebouw is anders, glasbewassing is daarom ook maatwerk. Met behulp van moderne technieken en systemen kunnen onze gespecialiseerde medewerkers alle -ogenschijnlijk  onbereikbare- plekken op een veilige manier bereiken.

Wij maken gebruik van zowel de klassieke methode, met de ladder, of indien hoger, hoogwerkers als telescoopbewassing -het osmose systeem- hierbij maken wij gebruik van gedemineraliseerd water. Wij filteren alle kalk en mineralen uit het water, waardoor wij geen reinigingsmiddelen hoeven te gebruiken en uw ramen streep loos opdrogen. Met dit systeem kunnen wij uw glas reinigen tot 15 meter van de grond.

Wij werken met nieuwe, innovatieve, ergonomische materialen. Hierdoor kunnen wij vlot en veilig werken.

Wij stemmen de reiningsfrequentie samen met u af, afhankelijk van uw wensen, de situering van uw gebouw, weersomstandigheden (soms is buiten bijvoorbeeld vaker nodig dan binnen).

Doordat onze medewerkers vaak op plaatsen komen waar u weinig komt, denk hierbij aan bijvoorbeeld hoog gesitueerd glas, zullen ze ook een visuele inspectie uitvoeren en eventuele gebreken aan uw pand melden.